SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Mindent bepakolunk a tepsibe és a körettel együtt elkészül a tarjánk.

tepsis tarja

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő20 percFőzési idő50 percÖsszes idő1 óra 10 perc

1

A tarját felszeleteljük és kicsit kiklopfoljuk.
Sózzuk, borsozzuk és a paprikával elkevert lisztbe forgatjuk.
Egy olajjal kikent kisebb tepsibe tesszük.

2

A krumplit nagy lyukú reszelőn lereszeljük.
Fűszerezzük.
A tepsibe fektetett hússzeleteken elterítjük.

3

Alufóliával lefedjük és 180 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük.

4

Ezután leszedjük a fóliát. Rásimítjuk a tejfölt és megszórjuk a reszelt sajttal.

5

20 percre még visszatesszük a sütőbe, ezúttal már a fólia nélkül.

6
tepsis tarja

Forrón kockákra vágva tálaljuk. Mi savanyúságot is ettünk hozzá.

Összetevők

Útmutató

1

A tarját felszeleteljük és kicsit kiklopfoljuk.
Sózzuk, borsozzuk és a paprikával elkevert lisztbe forgatjuk.
Egy olajjal kikent kisebb tepsibe tesszük.

2

A krumplit nagy lyukú reszelőn lereszeljük.
Fűszerezzük.
A tepsibe fektetett hússzeleteken elterítjük.

3

Alufóliával lefedjük és 180 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük.

4

Ezután leszedjük a fóliát. Rásimítjuk a tejfölt és megszórjuk a reszelt sajttal.

5

20 percre még visszatesszük a sütőbe, ezúttal már a fólia nélkül.

6
tepsis tarja

Forrón kockákra vágva tálaljuk. Mi savanyúságot is ettünk hozzá.

Tepsis tarja
Hirdetés