SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Szeretitek a tarhonyás húst? Nálunk bármikor, bármekkora mennyiségben elfogy.

tarhonyás hús

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő10 percFőzési idő40 percÖsszes idő50 perc

1

A húst kisebb kockákra vágjuk.
Kevés olajon megpirítjuk, ha jó kis kérget kapott a hús felöntjük kevés vízzel. Sózzuk, borsozzuk és rányomjuk a fokhagymát.

2
Tarhonyás hús

Addig főzzük, míg megpuhul, ha kell a vizet pótoljuk alatta. Amikor puha a hús, ismét lepiritjuk zsírjára.

3
tarhonyás hús

Közben elkészítjük a tarhonyát.

4

Kevés olajon megpirítjuk, felöntjük kétszeres mennyiségű vízzel, sózzuk és lefedve puhára főzzük.

5

Mikor elkészült a hús és a tarhonya is, összeöntjük a kettőt, megszórjuk kevés pirospaprikával és jól elkeverjük.

6
tarhonyás hús

A fűszerezést saját ízlésünkre szabhatjuk. Használhatunk bármilyen fűszerkeveréket is.
Savanyúsággal tálaljuk.

Kategória

Összetevők

Útmutató

1

A húst kisebb kockákra vágjuk.
Kevés olajon megpirítjuk, ha jó kis kérget kapott a hús felöntjük kevés vízzel. Sózzuk, borsozzuk és rányomjuk a fokhagymát.

2
Tarhonyás hús

Addig főzzük, míg megpuhul, ha kell a vizet pótoljuk alatta. Amikor puha a hús, ismét lepiritjuk zsírjára.

3
tarhonyás hús

Közben elkészítjük a tarhonyát.

4

Kevés olajon megpirítjuk, felöntjük kétszeres mennyiségű vízzel, sózzuk és lefedve puhára főzzük.

5

Mikor elkészült a hús és a tarhonya is, összeöntjük a kettőt, megszórjuk kevés pirospaprikával és jól elkeverjük.

6
tarhonyás hús

A fűszerezést saját ízlésünkre szabhatjuk. Használhatunk bármilyen fűszerkeveréket is.
Savanyúsággal tálaljuk.

Tarhonyás hús
Hirdetés