Ha így sütöd igazán omlós lesz a sertéscomb.
A lisztet elkeverjük a fűszerpaprikával.
A tejfölt összekeverjük a fűszerekkel és a hagymával.
A húst a lisztbe, majd a tejfölös keverékbe mártjuk és olajozott tepsibe fektetjük.
Ha marad a tejfölös keverékből a tetejére öntjük.
Alufóliával lefedjük és 180 fokra előmelegített sütőben 35 percig sütjük.
Eltávolítjuk a fóliát, megszórjuk reszelt sajttal és még 5 percre visszadugjuk a sütőbe.
Petrezselymes burgonyával tálaltuk, de bármilyen köret illik hozzá.
Összetevők
Útmutató
A lisztet elkeverjük a fűszerpaprikával.
A tejfölt összekeverjük a fűszerekkel és a hagymával.
A húst a lisztbe, majd a tejfölös keverékbe mártjuk és olajozott tepsibe fektetjük.
Ha marad a tejfölös keverékből a tetejére öntjük.
Alufóliával lefedjük és 180 fokra előmelegített sütőben 35 percig sütjük.
Eltávolítjuk a fóliát, megszórjuk reszelt sajttal és még 5 percre visszadugjuk a sütőbe.
Petrezselymes burgonyával tálaltuk, de bármilyen köret illik hozzá.
Hozzászólás