Sokáig elálló narancsos tallérok.
A lisztet a sütőporral, szódabikarbónával és a sóval elkeverjük.
A lisztet a sütőporral, szódabikarbónával és a sóval elkeverjük.
A lisztes keveréket hozzáadjuk és kézzel jól összegyúrjuk.
Kis golyókat formálunk belőle, kókuszba forgatjuk és egy kicsit ellapítjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük.
180 fokra előmelegített sütőben 12-14 percig sütjük.
Ilyenkor még puha a keksz, de ahogy hűl megkeményedik.
Miután kihűltek dobozba tesszük. Hetekig is eláll ez a finom sütemény.
Összetevők
Útmutató
A lisztet a sütőporral, szódabikarbónával és a sóval elkeverjük.
A lisztet a sütőporral, szódabikarbónával és a sóval elkeverjük.
A lisztes keveréket hozzáadjuk és kézzel jól összegyúrjuk.
Kis golyókat formálunk belőle, kókuszba forgatjuk és egy kicsit ellapítjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük.
180 fokra előmelegített sütőben 12-14 percig sütjük.
Ilyenkor még puha a keksz, de ahogy hűl megkeményedik.
Miután kihűltek dobozba tesszük. Hetekig is eláll ez a finom sütemény.
Hozzászólás