Finom egytálétel a sütőből.
A húst ujjnyi szeletekre, a hagymát karikákra vágjuk.
A burgonyát és a répát is felkarikázzuk.
Egy lábasban kevés olajon a befűszerezett húst mindkét oldalán hirtelen megpirítjuk.
Egy tálra tesszük, majd a maradék olajon a hagymát is megpirítjuk.
Egy kisebb tepsiben elterítjük a burgonyát és a répát.
Sózzuk, borsozzuk, petrezselyemmel megszórjuk, majd a tetejére tesszük a hagymát és a húst.
Kevés kb. 1-1.5 dl vizet öntünk rá, befedjük, majd 180 fokra előmelegített sütőben 40-45 perc alatt készre sütjük.
Vacsorára vagy ebédre finom, egyszerű étel.
Összetevők
Útmutató
A húst ujjnyi szeletekre, a hagymát karikákra vágjuk.
A burgonyát és a répát is felkarikázzuk.
Egy lábasban kevés olajon a befűszerezett húst mindkét oldalán hirtelen megpirítjuk.
Egy tálra tesszük, majd a maradék olajon a hagymát is megpirítjuk.
Egy kisebb tepsiben elterítjük a burgonyát és a répát.
Sózzuk, borsozzuk, petrezselyemmel megszórjuk, majd a tetejére tesszük a hagymát és a húst.
Kevés kb. 1-1.5 dl vizet öntünk rá, befedjük, majd 180 fokra előmelegített sütőben 40-45 perc alatt készre sütjük.
Vacsorára vagy ebédre finom, egyszerű étel.
Hozzászólás