SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Fél óra alatt finom meleg vacsorát készíthetünk.

húsos rétes

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő20 percFőzési idő10 percÖsszes idő30 perc

1

A húst 1 evőkanál olajon lepirítjuk.

2

Közben hozzáadjuk a fűszereket és az apró darabokra vágott paprikát.

3
húsos rétes

A vége felé a reszelt sajtot is belekeverjük.

4

3 réteslapot kiterítünk.

5
húsos rétes

A töltelék harmadát rákenjük.

6

Feltekerjük és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.

7
húsos rétes

A tetejét tejföllel megkenjük.

8

Mindezt megismételjük a többi réteslappal és a maradék hússal is.

9
húsos rétes

180 fokra előmelegített sütőben 10 perc alatt aranybarnára sütjük.

10
húsos rétes

Forrón szeletekre vágjuk. Ízlés szerint savanyúsággal tálaljuk.

Kategória

Összetevők

Útmutató

1

A húst 1 evőkanál olajon lepirítjuk.

2

Közben hozzáadjuk a fűszereket és az apró darabokra vágott paprikát.

3
húsos rétes

A vége felé a reszelt sajtot is belekeverjük.

4

3 réteslapot kiterítünk.

5
húsos rétes

A töltelék harmadát rákenjük.

6

Feltekerjük és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.

7
húsos rétes

A tetejét tejföllel megkenjük.

8

Mindezt megismételjük a többi réteslappal és a maradék hússal is.

9
húsos rétes

180 fokra előmelegített sütőben 10 perc alatt aranybarnára sütjük.

10
húsos rétes

Forrón szeletekre vágjuk. Ízlés szerint savanyúsággal tálaljuk.

Húsos rétes
Hirdetés