Ebédre vagy vacsorára kitűnő választás.
A húst kiklopfoljuk minél nagyobbra.
A sonkát és a kolbászt apróra vágjuk.
Elkeverjük a sajttal, és a fűszerekkel.
Hozzáadjuk a tejfölt.
Az elkészült tölteléket a hús egyik felére halmozzuk, majd ketté hajtjuk.
Lisztbe, tojásba, majd morzsába mártjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük.
Minden szelet húsnál így járunk el.
Kevés olajjal meglocsoljuk és előmelegített sütőben 180 fokon 40 percig sütjük.
Burgonyapürével tálaltuk.
Összetevők
Útmutató
A húst kiklopfoljuk minél nagyobbra.
A sonkát és a kolbászt apróra vágjuk.
Elkeverjük a sajttal, és a fűszerekkel.
Hozzáadjuk a tejfölt.
Az elkészült tölteléket a hús egyik felére halmozzuk, majd ketté hajtjuk.
Lisztbe, tojásba, majd morzsába mártjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük.
Minden szelet húsnál így járunk el.
Kevés olajjal meglocsoljuk és előmelegített sütőben 180 fokon 40 percig sütjük.
Burgonyapürével tálaltuk.
Hozzászólás