SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Ha már unjuk a tökfőzeléket készítsünk tökfasírtot.

tökfasírt

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő15 percFőzési idő20 percÖsszes idő35 perc

1

A tököt megpucoljuk, magját kiszedjük és nagy lyukú reszelőn lereszeljük.

2

Besózzuk és pár percig állni hagyjuk.

3
tökfasírt

Miután állt jól kinyomkodjuk, és egy tálba tesszük.

4

Hozzáadjuk a tojást, a lisztet, az apróra vágott kaprot és a fűszereket.
Jól elkeverjük.

5
tökfasírt

Forró olajba kis halmokat teszünk belőle és mindkét oldalát pirosra sütjük.

Kategória

Összetevők

Útmutató

1

A tököt megpucoljuk, magját kiszedjük és nagy lyukú reszelőn lereszeljük.

2

Besózzuk és pár percig állni hagyjuk.

3
tökfasírt

Miután állt jól kinyomkodjuk, és egy tálba tesszük.

4

Hozzáadjuk a tojást, a lisztet, az apróra vágott kaprot és a fűszereket.
Jól elkeverjük.

5
tökfasírt

Forró olajba kis halmokat teszünk belőle és mindkét oldalát pirosra sütjük.

Tökfasírt
Hirdetés