Ebédről maradt sült húst felhasználhatjuk egy finom szendvicshez vacsorára.
A hagymát karikákra vágjuk és egy nagyobb serpenyőben kevés olajon a cukorral karamellizáljuk. Alacsony hőfokon végezzük, figyeljünk, hogy a hagyma ne égjen meg.
15-20 perc alatt készül el.
A húst két villa segítségével apró darabokra tépjük.
A zsíron átfuttatjuk, fűszerezzük, majd a tűzről levéve a tejföllel elkeverjük, hogy krémesebb legyen.
A kenyereket megpirítjuk.
Megpakoljuk a hússal.
Reszelt sajttal megszórjuk.
Rátesszük a karamellizált hagymát.
Végül salátakeverékkel bőven megpakoljuk.
Egy kenyérszelettel befedjük.
Aki szereti barbecue szósszal is meglocsolhatja.
Összetevők
Útmutató
A hagymát karikákra vágjuk és egy nagyobb serpenyőben kevés olajon a cukorral karamellizáljuk. Alacsony hőfokon végezzük, figyeljünk, hogy a hagyma ne égjen meg.
15-20 perc alatt készül el.
A húst két villa segítségével apró darabokra tépjük.
A zsíron átfuttatjuk, fűszerezzük, majd a tűzről levéve a tejföllel elkeverjük, hogy krémesebb legyen.
A kenyereket megpirítjuk.
Megpakoljuk a hússal.
Reszelt sajttal megszórjuk.
Rátesszük a karamellizált hagymát.
Végül salátakeverékkel bőven megpakoljuk.
Egy kenyérszelettel befedjük.
Aki szereti barbecue szósszal is meglocsolhatja.
Hozzászólás