Isteni omlós tészta, dióval a tetején. Érdemes kipróbálni. A receptet Kittitől kaptuk, köszönjük neki.
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Egy kisebb kb. 20x30 cm-es tepsit kivajazunk és a tésztát a tepsibe egyenletesen eloszlatjuk.
Megkenjük lekvárral.
A töltelékhez a tojásfehérjét kemény habbá verjük.
A sárgáját a vaníliás cukorral és a porcukorral habosra keverjük.
Hozzáadjuk a darált diót és a citrom reszelt héját.
Óvatosan beleforgatjuk a felvert tojásfehérjét. Vigyázzunk, hogy ne törjük nagyon össze.
A diós masszát a lekvárral megkent tésztára simítjuk.
Előmelegített 180 fokos sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük.
Kockákra vágva tálaljuk.
Összetevők
Útmutató
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Egy kisebb kb. 20x30 cm-es tepsit kivajazunk és a tésztát a tepsibe egyenletesen eloszlatjuk.
Megkenjük lekvárral.
A töltelékhez a tojásfehérjét kemény habbá verjük.
A sárgáját a vaníliás cukorral és a porcukorral habosra keverjük.
Hozzáadjuk a darált diót és a citrom reszelt héját.
Óvatosan beleforgatjuk a felvert tojásfehérjét. Vigyázzunk, hogy ne törjük nagyon össze.
A diós masszát a lekvárral megkent tésztára simítjuk.
Előmelegített 180 fokos sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük.
Kockákra vágva tálaljuk.
Hozzászólás