Az egyik legjobb dolog, ami a burgonyával történhet. Gyorsan, finom ropogtatnivalót készíthetünk.
Egy lábasban vizet forralunk.
Közben a burgonyát meghámozzuk és uborkagyalun legyaluljuk.
Adagonként a forró vízbe dobjuk 3-5 percre a krumpli vastagságától függően. Egyszerre ne tegyünk sokat bele.
Szűrőkanállal kiszedjük.
Meglocsoljuk az olajjal és fűszerezzük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük és 230 fokon 12-15 percig sütjük.
Összetevők
Útmutató
Egy lábasban vizet forralunk.
Közben a burgonyát meghámozzuk és uborkagyalun legyaluljuk.
Adagonként a forró vízbe dobjuk 3-5 percre a krumpli vastagságától függően. Egyszerre ne tegyünk sokat bele.
Szűrőkanállal kiszedjük.
Meglocsoljuk az olajjal és fűszerezzük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük és 230 fokon 12-15 percig sütjük.
Hozzászólás