Egy tésztából két féle vacsi készíthető.
A tészta hozzávalóit bedagasztjuk és fél órát langyos helyen pihentetjük.
2 részre osztjuk.
Kinyújtjuk kb 40x40 cm-es négyzetre.
Egyiket megkenjük ketchuppal, megszórjuk fűszerekkel.
A másikat megkenjük a fokhagymával, sóval, borssal ízesített tejföllel.
Megszórjuk petrezselyemmel.
A szalonnát apró kockákra vágjuk és serpenyőben megpirítjuk.
Eloszlatjuk a tésztákon.
A felvágottat csíkokra vágjuk és szintén a tésztákra tesszük.
Reszelt sajttal megszórjuk és feltekerjük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük és késsel egészen az aljáig megszúrkáljuk.
A szalonna zsírjával megkenjük.
Előmelegített sütőben 180 fokon 20-25 perc alatt készre sütjük.
Szeletekre vágva tálaljuk.
Összetevők
Útmutató
A tészta hozzávalóit bedagasztjuk és fél órát langyos helyen pihentetjük.
2 részre osztjuk.
Kinyújtjuk kb 40x40 cm-es négyzetre.
Egyiket megkenjük ketchuppal, megszórjuk fűszerekkel.
A másikat megkenjük a fokhagymával, sóval, borssal ízesített tejföllel.
Megszórjuk petrezselyemmel.
A szalonnát apró kockákra vágjuk és serpenyőben megpirítjuk.
Eloszlatjuk a tésztákon.
A felvágottat csíkokra vágjuk és szintén a tésztákra tesszük.
Reszelt sajttal megszórjuk és feltekerjük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük és késsel egészen az aljáig megszúrkáljuk.
A szalonna zsírjával megkenjük.
Előmelegített sütőben 180 fokon 20-25 perc alatt készre sütjük.
Szeletekre vágva tálaljuk.
Hozzászólás