SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Pizzatésztába töltött, tormás-tejfölös-sonkás-szalonnás párna. Csupa finomság egy batyuban.

Tormás-sonkás párnák

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő40 percFőzési idő20 percÖsszes idő1 óra

1

A szalonnát és a lilahagymát apró kockákra vágjuk.

2
Tormás-sonkás párnák

Kevés forró olajon megpirítjuk őket.

3

Közben a sonkás szalámit és a savanyú uborkát is apró kockákra vágjuk.

4

A tejfölt elkeverjük a majonézzel, tormával és a fűszerekkel.

5
Tormás-sonkás párnák

Egy nagy tálban mindent összekeverünk, amit eddig elkészítettünk.

6

A megkelt tésztát ujjnyi vékonyra nyújtjuk és 20 db kb 10x10cm-es négyzetet vágunk belőle.

7
Tormás-sonkás párnák

Elosszuk a tölteléket a négyzetekben.

8
Tormás-sonkás párnák

Félbehajtjuk, majd villával lenyomkodjuk a széleit, lezárva a kis batyukat.

9

Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk őket, negkenjük a tetejüket egy kevés vízzel és 180C-on 20 percig sütjük.

10
Tormás-sonkás párnák

Forrón tálaljuk. Ízlés szerint ketchuppal, majonézzel, vagy tormával fogyasszuk.

Összetevők

Útmutató

1

A szalonnát és a lilahagymát apró kockákra vágjuk.

2
Tormás-sonkás párnák

Kevés forró olajon megpirítjuk őket.

3

Közben a sonkás szalámit és a savanyú uborkát is apró kockákra vágjuk.

4

A tejfölt elkeverjük a majonézzel, tormával és a fűszerekkel.

5
Tormás-sonkás párnák

Egy nagy tálban mindent összekeverünk, amit eddig elkészítettünk.

6

A megkelt tésztát ujjnyi vékonyra nyújtjuk és 20 db kb 10x10cm-es négyzetet vágunk belőle.

7
Tormás-sonkás párnák

Elosszuk a tölteléket a négyzetekben.

8
Tormás-sonkás párnák

Félbehajtjuk, majd villával lenyomkodjuk a széleit, lezárva a kis batyukat.

9

Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk őket, negkenjük a tetejüket egy kevés vízzel és 180C-on 20 percig sütjük.

10
Tormás-sonkás párnák

Forrón tálaljuk. Ízlés szerint ketchuppal, majonézzel, vagy tormával fogyasszuk.

Tormás-sonkás párnák
Hirdetés