Apró, sós ropogtatnivaló. Gyorsan elkészülünk vele.
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és lefedve 1 órára a hűtőbe tesszük pihenni.
Lisztezett deszkán kb. fél centi vastagra nyújtjuk és derelyevágóval vagy késsel kicsi kb. 2x2 cm-es négyzetekre vágjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatjuk.
180 fokra előmelegített sütőben 10-12 perc alatt megsütjük.
Aki szereti magokat is gyúrhat hozzá (len, szezám stb.), úgy is nagyon finom.
Jól záródó dobozban sokáig ropogós marad.
Összetevők
Útmutató
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és lefedve 1 órára a hűtőbe tesszük pihenni.
Lisztezett deszkán kb. fél centi vastagra nyújtjuk és derelyevágóval vagy késsel kicsi kb. 2x2 cm-es négyzetekre vágjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatjuk.
180 fokra előmelegített sütőben 10-12 perc alatt megsütjük.
Aki szereti magokat is gyúrhat hozzá (len, szezám stb.), úgy is nagyon finom.
Jól záródó dobozban sokáig ropogós marad.
Hozzászólás