Ha már unjuk a zsemlét két igazán egyszerű hozzávalóból süthetünk kis bucikat. Fogyókúrázóknak is tökéletes!
A tojásokat szétválasztjuk.
A fehérjét kemény habbá verjük.
A sárgáját habosra keverjük a krémsajttal.
Hozzáadjuk a felvert fehérjét.
Sózni nem szükséges, hisz a krémsajt sós.
Játszhatunk az ízekkel, ha különböző ízesítésű krémsajtokkal próbáljuk ki.
A sütőt előmelegítjük 120 fokra.
Sütőpapírral bélelt tepsibe egy kanál segítségével halmokat teszünk a sajtkrémes tojás masszából.
Sütőbe toljuk és 20-25 perc alatt készre sütjük.
Kettő-kettő közé tehetünk ízlés szerint felvágottat, zöldségeket, sajtot.
Mint egy szendvicset úgy fogyasztjuk.
Összetevők
Útmutató
A tojásokat szétválasztjuk.
A fehérjét kemény habbá verjük.
A sárgáját habosra keverjük a krémsajttal.
Hozzáadjuk a felvert fehérjét.
Sózni nem szükséges, hisz a krémsajt sós.
Játszhatunk az ízekkel, ha különböző ízesítésű krémsajtokkal próbáljuk ki.
A sütőt előmelegítjük 120 fokra.
Sütőpapírral bélelt tepsibe egy kanál segítségével halmokat teszünk a sajtkrémes tojás masszából.
Sütőbe toljuk és 20-25 perc alatt készre sütjük.
Kettő-kettő közé tehetünk ízlés szerint felvágottat, zöldségeket, sajtot.
Mint egy szendvicset úgy fogyasztjuk.
Hozzászólás