SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Kókuszos finomság sütés nélkül.

Hókenyér

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő20 percFőzési idő10 percÖsszes idő30 perc

1

A kekszet apró kockákra vágjuk.

2

A cukrot, a tojással és a lágy margarinnal állandó kevergetés közben összefőzzük.

3

Hozzáadjuk a lisztet és a kókuszreszeléket is. Addig főzzük, folyamatosan keverve, míg nem kezd forrni.

4

Ekkor levesszük a tűzről és hozzáadjuk a kekszet.

5

Alaposan átkeverjük.

6

Egy őzgerincformát kibélelünk alufóliával.

7

Beleöntjük a masszát, jól lenyomkodjuk.
Hűtőszekrényben jól lehűtjük.

8

Tálaláskor kiborítjuk a formából, lehúzzuk az alufóliát és szeletekre vágjuk.

Összetevők

Útmutató

1

A kekszet apró kockákra vágjuk.

2

A cukrot, a tojással és a lágy margarinnal állandó kevergetés közben összefőzzük.

3

Hozzáadjuk a lisztet és a kókuszreszeléket is. Addig főzzük, folyamatosan keverve, míg nem kezd forrni.

4

Ekkor levesszük a tűzről és hozzáadjuk a kekszet.

5

Alaposan átkeverjük.

6

Egy őzgerincformát kibélelünk alufóliával.

7

Beleöntjük a masszát, jól lenyomkodjuk.
Hűtőszekrényben jól lehűtjük.

8

Tálaláskor kiborítjuk a formából, lehúzzuk az alufóliát és szeletekre vágjuk.

Hókenyér
Hirdetés