Egyszerű egytálétel, amivel az egész család jóllakik. Ebédre vagy vacsorára is tökéletes.
1 evőkanál olajon megpirítjuk a kockára vágott csirkemellet. Közben fűszerezzük pirospaprikával, sóval, borssal, cayenne borssal, fokhagymaporral.
Miután megpirult a csirkénk, hozzáadjuk a karikákra vágott virslit is. Jól átkeverjük.
Ha a virsli is megpirult, egy tálra szedjük.
Ugyanabban a serpenyőben még egy kanál olajon pirítjuk az apró kockákra vágott hagymát, paprikát és fokhagymát.
Ha már egy kicsit összeesett, akkor egy csipet sóval és borssal megszórjuk.
Pár perc után felöntjük a csirke alaplével és a paradicsompürével.
10 percet hagyjuk főni.
Hozzáadjuk a főtt rizst, jól összekeverjük, majd mehet bele az előzőleg elkészített hús és virsli.
Letakarva hagyjuk főni 5 percet, hogy az ízek összeérjenek és a hús visszamelegedjen.
Melegen tálaljuk. Jó étvágyat!
Összetevők
Útmutató
1 evőkanál olajon megpirítjuk a kockára vágott csirkemellet. Közben fűszerezzük pirospaprikával, sóval, borssal, cayenne borssal, fokhagymaporral.
Miután megpirult a csirkénk, hozzáadjuk a karikákra vágott virslit is. Jól átkeverjük.
Ha a virsli is megpirult, egy tálra szedjük.
Ugyanabban a serpenyőben még egy kanál olajon pirítjuk az apró kockákra vágott hagymát, paprikát és fokhagymát.
Ha már egy kicsit összeesett, akkor egy csipet sóval és borssal megszórjuk.
Pár perc után felöntjük a csirke alaplével és a paradicsompürével.
10 percet hagyjuk főni.
Hozzáadjuk a főtt rizst, jól összekeverjük, majd mehet bele az előzőleg elkészített hús és virsli.
Letakarva hagyjuk főni 5 percet, hogy az ízek összeérjenek és a hús visszamelegedjen.
Melegen tálaljuk. Jó étvágyat!
Hozzászólás