SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Nagyon finom ízvilágú, sütés nélküli sütemény.

sütés nélküli banános tekercs

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő30 percÖsszes idő30 perc

A kekszes alaphoz
A krémhez

1

A kekszet ledaráljuk és elkeverjük a porcukorral és a mogyorókrémmel.

2

Annyi tejet adunk hozzá apránként, hogy összeálljon és nyújtható legyen az alap.

3

Hűtőbe tesszük, míg elkészül a krém.

A krém
4

A tejszínt a sűrített tejjel elkeverjük és jó keményre felverjük, végül hozzáadjuk a kókuszreszeléket.

Összeállítás
5

A kekszes alapot két frissentartó fólia között vékonyra nyújtjuk.

6

A felső fóliát leszedjük és megkenjük az alapot a tejszínes krémmel.

7

A végébe tesszük a két banánt és feltekerjük.

8

Frissentartó fóliába csomagoljuk, és szeletelés előtt hűtőben két-három órát pihentetjük.

9

Ujjnyi vastagra szeleteljük.

Összetevők

A kekszes alaphoz
A krémhez

Útmutató

1

A kekszet ledaráljuk és elkeverjük a porcukorral és a mogyorókrémmel.

2

Annyi tejet adunk hozzá apránként, hogy összeálljon és nyújtható legyen az alap.

3

Hűtőbe tesszük, míg elkészül a krém.

A krém
4

A tejszínt a sűrített tejjel elkeverjük és jó keményre felverjük, végül hozzáadjuk a kókuszreszeléket.

Összeállítás
5

A kekszes alapot két frissentartó fólia között vékonyra nyújtjuk.

6

A felső fóliát leszedjük és megkenjük az alapot a tejszínes krémmel.

7

A végébe tesszük a két banánt és feltekerjük.

8

Frissentartó fóliába csomagoljuk, és szeletelés előtt hűtőben két-három órát pihentetjük.

9

Ujjnyi vastagra szeleteljük.

Sütés nélküli banános tekercs
Hirdetés