Mindent összerakunk és a sütő dolgozik helyettünk.
A húst kicsit kiklopfoljuk.
Sózzuk, borsozzuk.
A szeleteket lisztbe forgatjuk és kevés olajon barnára pirítjuk.
A szalonnát bevagdossuk, a hagymát karikákra vágjuk.
Kevés sóval és 1 evőkanál liszttel megszórjuk a hagymát és jól elkeverjük.
Nagyobb tepsit sütőpapírral kibélelünk és a megpirult húst sorba fektetjük.
Minden húsra teszünk egy szelet szalonnát. Rányomjuk a fokhagymát és a vöröshagymával megszórjuk az egészet.
Pici borsot még ilyenkor teszünk a tetejére.
Aláöntünk 2 dl vizet és fóliával befedjük a tepsit.
180 fokos sütőben 20 percig sütjük, majd leszedjük a fóliát és még 15 percig pirítjuk a tetejét.
Összetevők
Útmutató
A húst kicsit kiklopfoljuk.
Sózzuk, borsozzuk.
A szeleteket lisztbe forgatjuk és kevés olajon barnára pirítjuk.
A szalonnát bevagdossuk, a hagymát karikákra vágjuk.
Kevés sóval és 1 evőkanál liszttel megszórjuk a hagymát és jól elkeverjük.
Nagyobb tepsit sütőpapírral kibélelünk és a megpirult húst sorba fektetjük.
Minden húsra teszünk egy szelet szalonnát. Rányomjuk a fokhagymát és a vöröshagymával megszórjuk az egészet.
Pici borsot még ilyenkor teszünk a tetejére.
Aláöntünk 2 dl vizet és fóliával befedjük a tepsit.
180 fokos sütőben 20 percig sütjük, majd leszedjük a fóliát és még 15 percig pirítjuk a tetejét.
Hozzászólás