SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Készítsd el ezt a gyors és egyszerű reggelit, amely tökéletes választás a nap indításához. A habos omlett könnyű, levegős és ízletes.

Habos omlett

Mennyiség1 Adag
Előkészítési idő5 percFőzési idő10 percÖsszes idő15 perc

1

A 3 tojást egy nagyobb tálba öntjük.

2

Sózzuk, borsozzuk és gépi habverővel 5-6 perc alatt jó habosra verjük.

3

Serpenyőben 1 evőkanál vajat vagy olajat melegítünk.

4

Beleöntjük a tojást és kis lángon, fedő alatt 10 perc alatt készre sütjük.

Tálra csúsztatjuk és félbe hajtva tálaljuk.
Az omletthez ízlés szerint adhatunk hozzá zöldségeket, sonkát, sajtot vagy más feltéteket.
Tálalhatjuk friss zöldségekkel, pirítóssal vagy joghurttal.

Kategória

Összetevők

Útmutató

1

A 3 tojást egy nagyobb tálba öntjük.

2

Sózzuk, borsozzuk és gépi habverővel 5-6 perc alatt jó habosra verjük.

3

Serpenyőben 1 evőkanál vajat vagy olajat melegítünk.

4

Beleöntjük a tojást és kis lángon, fedő alatt 10 perc alatt készre sütjük.

Tálra csúsztatjuk és félbe hajtva tálaljuk.
Az omletthez ízlés szerint adhatunk hozzá zöldségeket, sonkát, sajtot vagy más feltéteket.
Tálalhatjuk friss zöldségekkel, pirítóssal vagy joghurttal.
Habos omlett
Hirdetés