Piskóta, puding és eper. Isteni kombináció. Készítsd el ezt a mennyei desszertet, amely ötvözi a piskóta puhaságát, a puding krémességét és az eper frissességét. Ez a különleges finomság garantáltan sikert arat majd.
3 tojásból piskótát sütünk a következő módon.
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéből a cukorral kemény habot verünk.
Egyenként hozzáadjuk a sárgákat, majd a sütőporral elkevert lisztet.
Vajjal kikent, kilisztezett gyümölcstorta formában megsütjük, 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt.
A pudingport a cukorral és a tejjel csomómentesre keverjük és folyamatos keverés közben sűrűre főzzük.
Még forrón a piskótára öntjük.
Hűtőben fél órát pihentetjük.
Miután megszilárdult a puding, megkenjük az eperdzsemmel.
A zselét elkészítjük a csomagoláson írt útmutató szerint és a tortára öntjük.
1 órát hűtjük és tálaljuk.
Összetevők
Útmutató
3 tojásból piskótát sütünk a következő módon.
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéből a cukorral kemény habot verünk.
Egyenként hozzáadjuk a sárgákat, majd a sütőporral elkevert lisztet.
Vajjal kikent, kilisztezett gyümölcstorta formában megsütjük, 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt.
A pudingport a cukorral és a tejjel csomómentesre keverjük és folyamatos keverés közben sűrűre főzzük.
Még forrón a piskótára öntjük.
Hűtőben fél órát pihentetjük.
Miután megszilárdult a puding, megkenjük az eperdzsemmel.
A zselét elkészítjük a csomagoláson írt útmutató szerint és a tortára öntjük.
1 órát hűtjük és tálaljuk.
Hozzászólás