SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKözéphaladó

Piskóta, puding és eper. Isteni kombináció. Készítsd el ezt a mennyei desszertet, amely ötvözi a piskóta puhaságát, a puding krémességét és az eper frissességét. Ez a különleges finomság garantáltan sikert arat majd.

Eperdzsemes álom

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő10 percFőzési idő40 percÖsszes idő50 perc

A piskótához:
A pudinghoz:
Tetejére:

1

3 tojásból piskótát sütünk a következő módon.
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéből a cukorral kemény habot verünk.
Egyenként hozzáadjuk a sárgákat, majd a sütőporral elkevert lisztet.
Vajjal kikent, kilisztezett gyümölcstorta formában megsütjük, 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt.

2

A pudingport a cukorral és a tejjel csomómentesre keverjük és folyamatos keverés közben sűrűre főzzük.

3

Még forrón a piskótára öntjük.

4

Hűtőben fél órát pihentetjük.

5

Miután megszilárdult a puding, megkenjük az eperdzsemmel.

6

A zselét elkészítjük a csomagoláson írt útmutató szerint és a tortára öntjük.

7

1 órát hűtjük és tálaljuk.

Nagyon egyszerű, gyorsan elkészül ez az eperzselés álom.

Kategória

Összetevők

A piskótához:
A pudinghoz:
Tetejére:

Útmutató

1

3 tojásból piskótát sütünk a következő módon.
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéből a cukorral kemény habot verünk.
Egyenként hozzáadjuk a sárgákat, majd a sütőporral elkevert lisztet.
Vajjal kikent, kilisztezett gyümölcstorta formában megsütjük, 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt.

2

A pudingport a cukorral és a tejjel csomómentesre keverjük és folyamatos keverés közben sűrűre főzzük.

3

Még forrón a piskótára öntjük.

4

Hűtőben fél órát pihentetjük.

5

Miután megszilárdult a puding, megkenjük az eperdzsemmel.

6

A zselét elkészítjük a csomagoláson írt útmutató szerint és a tortára öntjük.

7

1 órát hűtjük és tálaljuk.

Nagyon egyszerű, gyorsan elkészül ez az eperzselés álom.
Eperdzsemes álom
Hirdetés