Készítsd el ezt a klasszikus magyar ételt, amely tökéletes választás hétköznapi ebédre vagy akár ünnepi vacsorára. Tejföllel vagy tejföl nélkül szereted?
A csirkét megmossuk és kisebb darabokra vágjuk.
A hagymát apróra vágjuk.
Egy nagyobb lábasban a zsírt megolvasztjuk és megdinszteljük rajta a hagymát.
Mikor már üveges a hagyma megszórjuk pirospaprikával, belerakjuk a csirke darabokat és kevés vízzel felöntjük.
Sóval, borssal fűszerezzük, beletesszük az apróra vágott paprikát és paradicsomot.
Alacsony hőmérsékleten, néha megkeverve készre főzzük.
Menet közben a vizet pótoljuk, ha elfőne.
Összetevők
Útmutató
A csirkét megmossuk és kisebb darabokra vágjuk.
A hagymát apróra vágjuk.
Egy nagyobb lábasban a zsírt megolvasztjuk és megdinszteljük rajta a hagymát.
Mikor már üveges a hagyma megszórjuk pirospaprikával, belerakjuk a csirke darabokat és kevés vízzel felöntjük.
Sóval, borssal fűszerezzük, beletesszük az apróra vágott paprikát és paradicsomot.
Alacsony hőmérsékleten, néha megkeverve készre főzzük.
Menet közben a vizet pótoljuk, ha elfőne.
Hozzászólás