Nagyon szép császárhúst vettünk a boltban. Ha ezzel a módszerrel sütitek, omlós húst kaptok.
A húst 2 ujjnyi szeletekre vágjuk.
Sóval, borssal, préselt fokhagymával, paprikakrémmel jól bedörzsöljük a húst.
Olajjal meglocsoljuk.
Fóliával lefedve egy éjszakára vagy pár órára hűtőbe tesszük.
Tepsibe tesszük, hozzáöntünk 1 dl vizet és lefedve 120 fokos sütőbe tesszük 1 órára.
1 óra letelte után kivesszük a sütőből és megfordítjuk a húst. Lefedve további 1 órát pároljuk 120 fokos sütőben.
Mikor letelt az idő a sütőt 180 fokra felkapcsoljuk és a húsról leszedjük a fóliát.
Szép pirosra sütjük a húst, ami további 50 perc.
Összetevők
Útmutató
A húst 2 ujjnyi szeletekre vágjuk.
Sóval, borssal, préselt fokhagymával, paprikakrémmel jól bedörzsöljük a húst.
Olajjal meglocsoljuk.
Fóliával lefedve egy éjszakára vagy pár órára hűtőbe tesszük.
Tepsibe tesszük, hozzáöntünk 1 dl vizet és lefedve 120 fokos sütőbe tesszük 1 órára.
1 óra letelte után kivesszük a sütőből és megfordítjuk a húst. Lefedve további 1 órát pároljuk 120 fokos sütőben.
Mikor letelt az idő a sütőt 180 fokra felkapcsoljuk és a húsról leszedjük a fóliát.
Szép pirosra sütjük a húst, ami további 50 perc.
Hozzászólás