A saslik elkészítése egyszerű, és rengeteg variációs lehetőséget kínál.
A burgonyát és a hagymát megpucoljuk.
Ujjnyi karikákra vágjuk.
A húst és a szalonnát kisebb szeletekre vágjuk.
Saslik pálcikára (ez lehet egy kettévágott húrkapálcika is) húzunk egy burgonyát, húst, hagymát, szalonnát és ezt addig folytatjuk míg tele nem lesz a pálcika.
Ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal, fokhagymaporral vagy bármilyen fűszerkeverékkel.
Alufóliába csomagoljuk.
Amíg tart az alapanyagunk, annyi pálcikát készítünk.
Előmelegített sütőben 180 fokon 1 órát sütjük.
Összetevők
Útmutató
A burgonyát és a hagymát megpucoljuk.
Ujjnyi karikákra vágjuk.
A húst és a szalonnát kisebb szeletekre vágjuk.
Saslik pálcikára (ez lehet egy kettévágott húrkapálcika is) húzunk egy burgonyát, húst, hagymát, szalonnát és ezt addig folytatjuk míg tele nem lesz a pálcika.
Ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal, fokhagymaporral vagy bármilyen fűszerkeverékkel.
Alufóliába csomagoljuk.
Amíg tart az alapanyagunk, annyi pálcikát készítünk.
Előmelegített sütőben 180 fokon 1 órát sütjük.
Hozzászólás