Palacsinta gombával töltve, ízletes szafttal a tetején. Érdemes kipróbálni.
A hagymát felkockázzuk.
A gombát nagyon apróra vágjuk.
Kevés olajon megdinszteljük a hagymát, beletesszük a gombát.
Pirospaprikával megszórjuk és egy kevés vízzel felöntjük.
Sóval, borssal ízesítjük és készre főzzük a gombapörköltet.
Amikor elkészült a gombát kiszedjük egy tálba.
A megmaradt szaftot besűrítjük a tejföllel, melyben előzőleg egy evőkanál lisztet elkevertünk.
A kiszedett gombával megtöltjük a palacsintákat.
Tepsibe tesszük és leöntjük a szafttal.
Reszelt sajttal megszórjuk.
Előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük.
Összetevők
Útmutató
A hagymát felkockázzuk.
A gombát nagyon apróra vágjuk.
Kevés olajon megdinszteljük a hagymát, beletesszük a gombát.
Pirospaprikával megszórjuk és egy kevés vízzel felöntjük.
Sóval, borssal ízesítjük és készre főzzük a gombapörköltet.
Amikor elkészült a gombát kiszedjük egy tálba.
A megmaradt szaftot besűrítjük a tejföllel, melyben előzőleg egy evőkanál lisztet elkevertünk.
A kiszedett gombával megtöltjük a palacsintákat.
Tepsibe tesszük és leöntjük a szafttal.
Reszelt sajttal megszórjuk.
Előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük.
Hozzászólás