SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Hidegtálak, ünnepi vacsorák elengedhetetlen étele nálunk a tormakrémes sonkatekercs. Sokkal finomabb, mint a bolti.

Tormakrémes sonkatekercs

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő20 percFőzési idő10 percÖsszes idő30 perc

1

Besamelt készítünk.
Ehhez megolvasztjuk a vajat, hozzáadjuk a lisztet.
Csomómentesre keverjük.
Hozzáöntjük a tejet és addig főzzük, amíg besűrűsödik.

2

Ha kicsit hűlt hozzáadjuk a tormát, a majonézt, a sót és a borsot.
Habverővel sima krémmé keverjük.
Jól lehűtjük.

3

Csillagcsöves habzsákba töltjük a krémet.

4

A szeletelt gépsonka egyik felére egy csíkban krémet nyomunk, majd feltekerjük a tekercseket.

5

Tálra tesszük és a két végére is nyomunk a krémből.

6

Feldíszítjük a tekercseket.
Tálalásig hűtőbe tartjuk.

Mutatós, finom vacsora.

Kategória

Összetevők

Útmutató

1

Besamelt készítünk.
Ehhez megolvasztjuk a vajat, hozzáadjuk a lisztet.
Csomómentesre keverjük.
Hozzáöntjük a tejet és addig főzzük, amíg besűrűsödik.

2

Ha kicsit hűlt hozzáadjuk a tormát, a majonézt, a sót és a borsot.
Habverővel sima krémmé keverjük.
Jól lehűtjük.

3

Csillagcsöves habzsákba töltjük a krémet.

4

A szeletelt gépsonka egyik felére egy csíkban krémet nyomunk, majd feltekerjük a tekercseket.

5

Tálra tesszük és a két végére is nyomunk a krémből.

6

Feldíszítjük a tekercseket.
Tálalásig hűtőbe tartjuk.

Mutatós, finom vacsora.
Tormakrémes sonkatekercs
Hirdetés