Gyorsan elkészülő laktató vacsora.
1
A hagymát felszeleteljük.
A szalonnát és a kolbászt kockákra vágjuk.
A babot leszűrjük.
2
Kevés olajon megdinszteljük a hagymát, majd hozzátesszük a szalonnát is.
3
Addig főzzük míg a hagyma jól szét nem fő.
Ekkor belerakjuk a kolbászt és a piros aranyat.
Elkeverjük és beleöntjük a babot.
4
Pár percig főzzük és már tálalhatunk is.
A sok hagymától jó sűrű leve lesz. Ne sózzuk, mert akkor nagyon sós lesz.
KategóriaEgyéb, Húsos ételek
Összetevők
Útmutató
1
A hagymát felszeleteljük.
A szalonnát és a kolbászt kockákra vágjuk.
A babot leszűrjük.
2
Kevés olajon megdinszteljük a hagymát, majd hozzátesszük a szalonnát is.
3
Addig főzzük míg a hagyma jól szét nem fő.
Ekkor belerakjuk a kolbászt és a piros aranyat.
Elkeverjük és beleöntjük a babot.
4
Pár percig főzzük és már tálalhatunk is.
A sok hagymától jó sűrű leve lesz. Ne sózzuk, mert akkor nagyon sós lesz.
Hirdetés
Hozzászólás