Ropogós keksz, finom karamell és csoki. A legjobb kombináció.
Cukrot a vajjal elkeverjük, beleszitáljuk a lisztet és összegyúrjuk.
Először úgy tűnik, hogy nem áll össze, de folytassuk a gyúrást, össze fog állni.
20x20 cm-es formába belenyomkodjuk.
180 fokon aranybarnára sütjük.
Amíg sül a tészta, alacsony hőfokon melegítsük fel a karamell hozzávalóit, míg karamell színe nem lesz és be nem sűrűsödik.
Ez 30-40 percig is eltarthat.
Öntsük rá a karamellt a kihült lapra.
Fél órát hűtőben pihentetjük.
Olvasszuk meg a csokit és öntsük rá a karamellre.
Hagyjuk kihűlni.
Összetevők
Útmutató
Cukrot a vajjal elkeverjük, beleszitáljuk a lisztet és összegyúrjuk.
Először úgy tűnik, hogy nem áll össze, de folytassuk a gyúrást, össze fog állni.
20x20 cm-es formába belenyomkodjuk.
180 fokon aranybarnára sütjük.
Amíg sül a tészta, alacsony hőfokon melegítsük fel a karamell hozzávalóit, míg karamell színe nem lesz és be nem sűrűsödik.
Ez 30-40 percig is eltarthat.
Öntsük rá a karamellt a kihült lapra.
Fél órát hűtőben pihentetjük.
Olvasszuk meg a csokit és öntsük rá a karamellre.
Hagyjuk kihűlni.
Hozzászólás