SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Mikor sok maradék kenyerünk van egy finom vacsorára felhasználhatjuk.

Csirkemell kenyérkockával

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő15 percFőzési idő25 percÖsszes idő40 perc

1
Csirkemell kenyérkockával

A csirkemellet kockákra vágjuk.
Ízlés szerint befűszerezzük, serpenyőben megsütjük.

2

A tojást a tejjel, a vajjal és az apróra vágott hagymával egy nagy tálban elkeverjük.

3

A leveskockát feloldjuk 1 dl vízben és hozzáadjuk a tojásos-tejes keverékhez.

4

1 teáskanál szárított petrezselymet beleszórunk.

5
Csirkemell kenyérkockával

Belekeverjük a kenyérkockákat és az elkészült csirkemellet.

6

Sütőpapírral bélelt kisebb tepsibe öntjük és 180 °-on 20 percig sütjük.

7

Mikor kész rászórjuk a reszelt sajtot és 5 percre visszarakjuk a sütőbe.

Savanyúsággal találjuk.

Kategória

Összetevők

Útmutató

1
Csirkemell kenyérkockával

A csirkemellet kockákra vágjuk.
Ízlés szerint befűszerezzük, serpenyőben megsütjük.

2

A tojást a tejjel, a vajjal és az apróra vágott hagymával egy nagy tálban elkeverjük.

3

A leveskockát feloldjuk 1 dl vízben és hozzáadjuk a tojásos-tejes keverékhez.

4

1 teáskanál szárított petrezselymet beleszórunk.

5
Csirkemell kenyérkockával

Belekeverjük a kenyérkockákat és az elkészült csirkemellet.

6

Sütőpapírral bélelt kisebb tepsibe öntjük és 180 °-on 20 percig sütjük.

7

Mikor kész rászórjuk a reszelt sajtot és 5 percre visszarakjuk a sütőbe.

Savanyúsággal találjuk.
Csirkemell kenyérkockával
Hirdetés