Az előző nap bepácolt hús gyorsan elkészül vacsira vagy ebédre.
1
A húst a mustárral és a sóval, borssal jól elkeverjük. Felöntjük olajjal és 1 napra lefedve a hűtőbe tesszük.
2
Másnap serpenyőben alacsony hőfokon puhára pároljuk a húst. A tejfölt a liszttel és kevés vizzel simára keverjük. A megpuhult húsra öntjük és pár perc alatt besűrítjük.
Tésztával tálaljuk.
KategóriaHúsos ételek
Összetevők
Útmutató
1
A húst a mustárral és a sóval, borssal jól elkeverjük. Felöntjük olajjal és 1 napra lefedve a hűtőbe tesszük.
2
Másnap serpenyőben alacsony hőfokon puhára pároljuk a húst. A tejfölt a liszttel és kevés vizzel simára keverjük. A megpuhult húsra öntjük és pár perc alatt besűrítjük.
Tésztával tálaljuk.
Hirdetés
Hozzászólás