SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Tölteléket lehűtve finom, laktató, görög ízvilágú nyári vacsit kapunk. Rendkívűl egyszerű recept!

Görögös szendvics

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő10 percFőzési idő20 percÖsszes idő30 perc

1

Fél kiló csirkemellet apró kockákra vágunk. Serpenyőben kevés olajon lepirítjuk, sóval, borssal ízesítjük és készre főzzük.

2

Közben a joghurtot egy nagyobb edénybe öntjük.

3

A hagymát és savanyú uborkát apró kockákra vágjuk és a joghurthoz keverjük.
Belereszeljük a sajtot is.
Sóval, borssal és a gyros fűszerkeverékkel ízesítjük.

4

Ha kihűlt a hús, a salátakeverékkel együtt a joghurthoz keverjük.
El is készült a szendvics töltelékünk.

5

Jól lehűtjük.

6

Tálalás előtt a zsemléket serpenyőben kicsit megpirítjuk és szétosztjuk rajtuk a csirkemelles, joghurtos, zöldséges, nagyon finom krémünket.

Ez az adag 8 zsemlébe elegendő.

Kategória

Összetevők

Útmutató

1

Fél kiló csirkemellet apró kockákra vágunk. Serpenyőben kevés olajon lepirítjuk, sóval, borssal ízesítjük és készre főzzük.

2

Közben a joghurtot egy nagyobb edénybe öntjük.

3

A hagymát és savanyú uborkát apró kockákra vágjuk és a joghurthoz keverjük.
Belereszeljük a sajtot is.
Sóval, borssal és a gyros fűszerkeverékkel ízesítjük.

4

Ha kihűlt a hús, a salátakeverékkel együtt a joghurthoz keverjük.
El is készült a szendvics töltelékünk.

5

Jól lehűtjük.

6

Tálalás előtt a zsemléket serpenyőben kicsit megpirítjuk és szétosztjuk rajtuk a csirkemelles, joghurtos, zöldséges, nagyon finom krémünket.

Ez az adag 8 zsemlébe elegendő.
Görögös szendvics
Hirdetés