Míg a húsos lecsót csípősen szeretjük, ebbe a változatba nem teszünk erős paprikát.
A hagymát kockákra vágjuk.
A paprikát felkarikázzuk, és a paradicsomot cikkekre vágjuk.
Kevés olajon megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a paradicsomot, elkevergetjük és mikor kicsi levet engedett, beletesszük a paprikát.
Sózzuk.
Fedő alatt puhára főzzük.
Mikor megfőtt a paprika ráütjük a tojást, elkeverjük és pár perc alatt készre főzzük.
Összetevők
Útmutató
A hagymát kockákra vágjuk.
A paprikát felkarikázzuk, és a paradicsomot cikkekre vágjuk.
Kevés olajon megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a paradicsomot, elkevergetjük és mikor kicsi levet engedett, beletesszük a paprikát.
Sózzuk.
Fedő alatt puhára főzzük.
Mikor megfőtt a paprika ráütjük a tojást, elkeverjük és pár perc alatt készre főzzük.
Hozzászólás