SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Míg a húsos lecsót csípősen szeretjük, ebbe a változatba nem teszünk erős paprikát.

tojásos lecsó

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő20 percFőzési idő20 percÖsszes idő40 perc

1

A hagymát kockákra vágjuk.
A paprikát felkarikázzuk, és a paradicsomot cikkekre vágjuk.

2

Kevés olajon megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a paradicsomot, elkevergetjük és mikor kicsi levet engedett, beletesszük a paprikát.

3

Sózzuk.

4

Fedő alatt puhára főzzük.

5

Mikor megfőtt a paprika ráütjük a tojást, elkeverjük és pár perc alatt készre főzzük.

Készítsd el te is a tojásos lecsót, és engedd, hogy a nyár ízei elárasszák a konyhádat!

Kategória

Összetevők

Útmutató

1

A hagymát kockákra vágjuk.
A paprikát felkarikázzuk, és a paradicsomot cikkekre vágjuk.

2

Kevés olajon megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a paradicsomot, elkevergetjük és mikor kicsi levet engedett, beletesszük a paprikát.

3

Sózzuk.

4

Fedő alatt puhára főzzük.

5

Mikor megfőtt a paprika ráütjük a tojást, elkeverjük és pár perc alatt készre főzzük.

Készítsd el te is a tojásos lecsót, és engedd, hogy a nyár ízei elárasszák a konyhádat!
Tojásos lecsó
Hirdetés