Gyorsan elkészülő finom csokis keksz korongok.
A vajat habosra keverjük a cukorral, és sóval és a vaníliás cukorral.
Hozzáadjuk a lisztet amit elkevertünk a szódabikarbónával és a kakaóval.
Ha ez mind jól elkeveredett, akkor adjuk hozzá a csokit és ezzel is jól elkeverjük.
Kb. 4 cm vastag rudakat formázunk belőle és fóliába tekerve a hűtőbe tesszük megkeményedni kb. 1 órára.
Sütéskor a hengereket 1 cm vastagra szeljük és jó távol egymástól sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
170-180 °-os sütőben 10 percig sütjük, nem tovább mert megég. Ilyenkor még puha, de 1-2 perc után megkeményedik és leszedhető.
Összetevők
Útmutató
A vajat habosra keverjük a cukorral, és sóval és a vaníliás cukorral.
Hozzáadjuk a lisztet amit elkevertünk a szódabikarbónával és a kakaóval.
Ha ez mind jól elkeveredett, akkor adjuk hozzá a csokit és ezzel is jól elkeverjük.
Kb. 4 cm vastag rudakat formázunk belőle és fóliába tekerve a hűtőbe tesszük megkeményedni kb. 1 órára.
Sütéskor a hengereket 1 cm vastagra szeljük és jó távol egymástól sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
170-180 °-os sütőben 10 percig sütjük, nem tovább mert megég. Ilyenkor még puha, de 1-2 perc után megkeményedik és leszedhető.
Hozzászólás