Cérnametélt mellé feldobhatjuk levesünket egy zsemlegombóccal is. Nem utolsó sorban így a száraz zsemléket is hasznosíthatjuk.
1
A zsemléket beáztatjuk langyos vízbe, majd ha megpuhult jól kinyomkodjuk.
2
Egy tálba tesszük, beleütjük a tojást és fűszerezzük.
3
Jól elkeverjük.
4
Forró olajban gombócokat sütünk belőle.
Forró húsleves zsemlegombóccal. Nagyon finom!
KategóriaEgyéb
Összetevők
Útmutató
1
A zsemléket beáztatjuk langyos vízbe, majd ha megpuhult jól kinyomkodjuk.
2
Egy tálba tesszük, beleütjük a tojást és fűszerezzük.
3
Jól elkeverjük.
4
Forró olajban gombócokat sütünk belőle.
Forró húsleves zsemlegombóccal. Nagyon finom!
Hirdetés
Hozzászólás