Köretként vagy savanyúság helyett húsokhoz kitünő választás.
1
A hagymát nagyobb kockákra vágjuk, besózzuk és ráöntjük az 1 dl vízzel elkevert ecetet.
2
Jól elkeverjük.
Picit állni hagyjuk.
3
Addig a babot leszürjük.
Kicsit átmossuk.
4
A hagymához keverjük, kis borssal izesítjük.
5
Tálalásig lefedve hütőbe tesszük.
Mikor nincs ideje állni a hagymának, hogy kicsit veszítsen az erejéből, akkor miután besóztuk tegyük a mikróba 20 másodpercre.
KategóriaSaláták
Összetevők
Útmutató
1
A hagymát nagyobb kockákra vágjuk, besózzuk és ráöntjük az 1 dl vízzel elkevert ecetet.
2
Jól elkeverjük.
Picit állni hagyjuk.
3
Addig a babot leszürjük.
Kicsit átmossuk.
4
A hagymához keverjük, kis borssal izesítjük.
5
Tálalásig lefedve hütőbe tesszük.
Mikor nincs ideje állni a hagymának, hogy kicsit veszítsen az erejéből, akkor miután besóztuk tegyük a mikróba 20 másodpercre.
Hirdetés
Hozzászólás