SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Friss kenyérre kenve vacsorára, vagy zsemlébe töltve munkába vagy suliba is vihetjük.

sonkás sajtkrém

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő10 percFőzési idő10 percÖsszes idő20 perc

1

A vajból és a lisztből rántást készítünk.

2

Tejjel felengedjük, sózzuk, borsozzuk és sűrűre főzzük.

3

Még forrón belekeverjük a sajtokat.

4

Kihűtjük.

5

A mustárt, majonézt, sonkaszalámit és a petrezselymet a kihűlt sajtkrémbe keverjük.

Ha nincs otthon sonkaszalámi helyettesíthetjük párizsi vagy kolbászkockákkal is.

Kategória,

Összetevők

Útmutató

1

A vajból és a lisztből rántást készítünk.

2

Tejjel felengedjük, sózzuk, borsozzuk és sűrűre főzzük.

3

Még forrón belekeverjük a sajtokat.

4

Kihűtjük.

5

A mustárt, majonézt, sonkaszalámit és a petrezselymet a kihűlt sajtkrémbe keverjük.

Ha nincs otthon sonkaszalámi helyettesíthetjük párizsi vagy kolbászkockákkal is.
Sonkás sajtkrém
Hirdetés