Nagy kedvenc nálunk ez a finom egytálétel. Tepsiben összerakva gyorsan megsül.
A húst szeletekre vágjuk és kevés olajon, sóval, borssal ízesítve megsütjük.
Közben a szalonnát kockákra vágjuk.
Ha a hús elkészült egy kisebb tepsibe tesszük.
A maradék olajon átsütjük a szalonnát.
A húst megkenjük pirosarannyal.
Míg a szalonna hül kifőzzük a tésztát.
1 dl tejfölt és a tojást a kihült szalonnához keverjük.
Majd a megfőtt tésztát is hozzátesszük és az egészet ráborítjuk a tepsiben várakozó húsra.
A maradék tejföllel megkenjük és reszelt sajttal megszórjuk.
Előmelegített sütőben kb. 20 percig sütjük.
Összetevők
Útmutató
A húst szeletekre vágjuk és kevés olajon, sóval, borssal ízesítve megsütjük.
Közben a szalonnát kockákra vágjuk.
Ha a hús elkészült egy kisebb tepsibe tesszük.
A maradék olajon átsütjük a szalonnát.
A húst megkenjük pirosarannyal.
Míg a szalonna hül kifőzzük a tésztát.
1 dl tejfölt és a tojást a kihült szalonnához keverjük.
Majd a megfőtt tésztát is hozzátesszük és az egészet ráborítjuk a tepsiben várakozó húsra.
A maradék tejföllel megkenjük és reszelt sajttal megszórjuk.
Előmelegített sütőben kb. 20 percig sütjük.
Hozzászólás