Nem a hagyományos lekváros, egy kicsit meglepő ízvilágú, de nagyon finom isler.
1
A bort a vízzel, a cukorral és a fűszerekkel felforraljuk, majd lassú tűzön 20-25 perc alatt besűrítjük.
2
Ha kicsit lehűlt, 15 dkg étcsokit belekeverünk.
3
Amikor felolvadt a csoki, gépi habverővel kihabosítjuk.
4
2-2 tésztakorong közé töltjük a kihűlt krémet.
A krémet piskótatekercsbe is tölthetjük.
KategóriaKarácsonyi készülődés, Sütemények
Összetevők
Útmutató
1
A bort a vízzel, a cukorral és a fűszerekkel felforraljuk, majd lassú tűzön 20-25 perc alatt besűrítjük.
2
Ha kicsit lehűlt, 15 dkg étcsokit belekeverünk.
3
Amikor felolvadt a csoki, gépi habverővel kihabosítjuk.
4
2-2 tésztakorong közé töltjük a kihűlt krémet.
A krémet piskótatekercsbe is tölthetjük.
Hirdetés
Hozzászólás