
Párizsi rétes
Villámgyorsan elkészíthető vacsora. Pizza kedvelők előnyben!
Hozzávalók
Lépések
- A tojást a tejjel, a sütőporral és az olajjal jól elkeverjük.
- A párizsit nagy lyukú reszelőn lereszeljük.
- Az első réteslapot megkenjük a tojásos masszával és ketchuppal.
- Ráfektetjük a második réteslapot és szintén megkenjük a tojásos masszával és a ketchuppal.
- Ráfektetjük a harmadik réteslapot is, megkenjük a tojással, a ketchuppal és megszórjuk a párizsi felével és oregánóval.
- Most kerül rá a negyedik lap, amit tojással, ketchuppal kenünk és rászórjuk a sajt harmadát.
- Óvatosan felcsavarjuk és sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük.
- A maradék 4 réteslappal készítünk még egy tekercset.
- A rudak tetejét megkenjük a maradék tojással.
- Előmelegített 180 fokos sütőben 10 percig sütjük, majd megszórjuk sajttal és még 5 percre visszatoljuk a sütőbe.
Forrón szeletekre vágjuk és tálaljuk.