Kezdő
Krumplis rudacskák
Maradék krumplipüré felhasználásával szoktam készíteni ezeket a rudacskákat. Gyorsan elkészül és finom nassolni való.
Olvasd tovább
Középhaladó
Hamburger pogácsa
Ráérős délutánon próbáljátok meg a hamburger pogácsát otthon elkészíteni. Nincs vele sok munka és az íze nagyon finom.
Olvasd tovább
Kezdő
Bögrés pogácsa
Este összegyúrjuk, másnap csak ki kell sütni. Nem kell méricskélni, csak egy bögrével. Finom, omlós pogácsánk lesz.
Olvasd tovább
Középhaladó
Hússal töltött gőzgombóc
Mikor marad sült húsunk, akkor szoktuk ezt az ételt elkészíteni.
Olvasd tovább
Középhaladó
Kis kifli
Puha kis vajas kiflik, szalonnakockával a belsejében. Vacsira, de suliba vagy munkába uzsinak is kitünő.
Olvasd tovább
Középhaladó
Kakaós csiga
Puha kelt tészta kakaós töltelékkel. Vacsira egy pohár tejjel. Próbáljátok ki!
Olvasd tovább
Középhaladó
Káposztás pogácsa
Apró káposztás pogácsák: kiadós recept, de gyorsan fogy a pogácsa, mert nem lehet abbahagyni…
Olvasd tovább
Kezdő
Mini zsemlék
Mikor nincs otthon elég kenyér a vacsihoz, dobjunk gyorsan össze pici zsemléket muffinsütőben. Friss, puha, mutatós.
Olvasd tovább
Kezdő
Sós stangli
A sós stangli számomra nem csupán egy finom sütemény, hanem egy időutazás a gyerekkoromba. A ropogós tészta illata,
Olvasd tovább
Középhaladó
Farsangi fánk
Farsang idején elmaradhatatlan, hogy süssünk egy finom fánkot. Ezt a receptet évek óta használjuk, jól bevált. Egyszerű, finom fánkok.
Olvasd tovább
Középhaladó
Sós perec
Igazi sós perecek. Kívül ropogós, belül puha. Mindenki kedvence lesz.
Olvasd tovább
Kezdő
Úti pogácsa
Omlós pogácsa. Iskolába, munkába is vihetjük magunkkal, hogy legyen mit nassolni.
Olvasd tovább
Kezdő
Medvehagymás pogácsa
Végre itt a medvehagyma szezon. Süssünk finom pogácsát belőle.
Olvasd tovább
Középhaladó
Bagel
A bagel egy finom és sokoldalú péksütemény. Vajjal megkenve, egy pohár tej mellé. Finom vacsora.
Olvasd tovább
Középhaladó
Húsvéti sonkás kenyérkoszorú
A húsvét elképzelhetetlen sonka és tojás nélkül. De mi lenne, ha ezeket a klasszikus ízeket egy új, kreatív formában
Olvasd tovább
Középhaladó
Fonott kalács
Az omlós kalács a magyar konyha egyik kedvence, nem hiába! Puha, foszlós tésztája, vajjal, lekvárral vagy Nutellával megkenve igazi
Olvasd tovább
Kezdő
Tepertős pogácsa
Egyszerű tepertős pogácsa, amit nem kell hajtogatni. Melegen is nagyon finom, de napokig puha marad.
Olvasd tovább
Hirdetés