Klasszikus baracklekváros piskótatekercs. A megunhatatlan édesség.
A tojásokat szétválasztjuk.
A fehérjét a cukorral kemény habbá verjük.
Hozzáadjuk a tojás sárgáját is.
Kisebb fokozaton adagoljuk hozzá a sütőporral elkevert lisztet.
Sütőpapírral bélelt gáztepsiben 170 fokon 12-15 percig sütjük.
Még melegen leszedjük a piskótáról a sütőpapírt és feltekerjük.
Így hagyjuk kihülni.
Ha kihült megkenjük baracklekvárral.
Felszeleteljük és porcukorral megszórjuk.
Összetevők
Útmutató
A tojásokat szétválasztjuk.
A fehérjét a cukorral kemény habbá verjük.
Hozzáadjuk a tojás sárgáját is.
Kisebb fokozaton adagoljuk hozzá a sütőporral elkevert lisztet.
Sütőpapírral bélelt gáztepsiben 170 fokon 12-15 percig sütjük.
Még melegen leszedjük a piskótáról a sütőpapírt és feltekerjük.
Így hagyjuk kihülni.
Ha kihült megkenjük baracklekvárral.
Felszeleteljük és porcukorral megszórjuk.
Hozzászólás