Gyorsan elkészülő könnyű vacsora.
A csirkemellet apró kockákra vágjuk, fűszerezzük és kevés olajon megsütjük.
Közben kifőzzük bő sós vízben a penne tésztát.
A besamel mártáshoz megolvasztjuk a vajat , beletesszük a lisztet és habzásig kevergetjük, Hozzáadjuk az átnyomott fokhagymát is.
Felöntjük a tejjel, sózzuk,borsozzuk és folyamatosan kevergetve besűrítjük. Elzárjuk alatta a tüzet és a sajtot is belekeverjük.
Mikor minden elkészült belekeverjük a besamelbe a húst, az újhagymát és a kifőtt tésztát.
Gyorsan elkészülő egytálétel.
Összetevők
Útmutató
A csirkemellet apró kockákra vágjuk, fűszerezzük és kevés olajon megsütjük.
Közben kifőzzük bő sós vízben a penne tésztát.
A besamel mártáshoz megolvasztjuk a vajat , beletesszük a lisztet és habzásig kevergetjük, Hozzáadjuk az átnyomott fokhagymát is.
Felöntjük a tejjel, sózzuk,borsozzuk és folyamatosan kevergetve besűrítjük. Elzárjuk alatta a tüzet és a sajtot is belekeverjük.
Mikor minden elkészült belekeverjük a besamelbe a húst, az újhagymát és a kifőtt tésztát.
Gyorsan elkészülő egytálétel.
Hozzászólás