Rántott hús kicsit másként. Turbózd fel az átlagos rántotthúst!
1
A húst ujjnyi szeletekre vágjuk. Mindkét oldalát megsózzuk.
2
Kiklopfoljuk és szokásos módon lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk.
3
Forró olajban kisütjük.
4
Közben a tejfölt elkeverjük 2 gerezd összenyomott fokhagymával.
5
A még forró húsokra kenjük és reszelt sajttal bőven megszórjuk.
Hasábkrumplival tálaljuk.
KategóriaHúsos ételek
Összetevők
Útmutató
1
A húst ujjnyi szeletekre vágjuk. Mindkét oldalát megsózzuk.
2
Kiklopfoljuk és szokásos módon lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk.
3
Forró olajban kisütjük.
4
Közben a tejfölt elkeverjük 2 gerezd összenyomott fokhagymával.
5
A még forró húsokra kenjük és reszelt sajttal bőven megszórjuk.
Hasábkrumplival tálaljuk.
Hirdetés
Hozzászólás