Hűvös esték egyik kedvence a bundáskenyér. Míg a kenyerek sülnek, készítünk hozzá pár mártogatóst és kezdődhet is a vacsora.
A kenyeret tetszés szerinti csíkokra vágjuk.
A tojást villával felverjük, hozzáadjuk a tejet. Sózzuk, borsozzuk.
Egy serpenyőben ujjnyi olajat melegítünk.
A kenyereket átforgatjuk a felvert tojásban.
A forró olajon minden oldalát aranybarnára sütjük.
3 kis tálkában összekeverjük az adott mártogatósok alapanyagait.
A legjobb ízek eléréséért 1-2 órára hűtőbe tehetjük őket, de enélkül is nagyszerűek.
A frissen sült bundáskenyér szeleteket a kis tálkákban tálalt szószokba mártogatjuk. Jó étvágyat!
Összetevők
Útmutató
A kenyeret tetszés szerinti csíkokra vágjuk.
A tojást villával felverjük, hozzáadjuk a tejet. Sózzuk, borsozzuk.
Egy serpenyőben ujjnyi olajat melegítünk.
A kenyereket átforgatjuk a felvert tojásban.
A forró olajon minden oldalát aranybarnára sütjük.
3 kis tálkában összekeverjük az adott mártogatósok alapanyagait.
A legjobb ízek eléréséért 1-2 órára hűtőbe tehetjük őket, de enélkül is nagyszerűek.
A frissen sült bundáskenyér szeleteket a kis tálkákban tálalt szószokba mártogatjuk. Jó étvágyat!
Hozzászólás