Mikor sok maradék kenyerünk van egy finom vacsorára felhasználhatjuk.
A csirkemellet kockákra vágjuk.
Ízlés szerint befűszerezzük, serpenyőben megsütjük.
A tojást a tejjel, a vajjal és az apróra vágott hagymával egy nagy tálban elkeverjük.
A leveskockát feloldjuk 1 dl vízben és hozzáadjuk a tojásos-tejes keverékhez.
1 teáskanál szárított petrezselymet beleszórunk.
Belekeverjük a kenyérkockákat és az elkészült csirkemellet.
Sütőpapírral bélelt kisebb tepsibe öntjük és 180 °-on 20 percig sütjük.
Mikor kész rászórjuk a reszelt sajtot és 5 percre visszarakjuk a sütőbe.
Összetevők
Útmutató
A csirkemellet kockákra vágjuk.
Ízlés szerint befűszerezzük, serpenyőben megsütjük.
A tojást a tejjel, a vajjal és az apróra vágott hagymával egy nagy tálban elkeverjük.
A leveskockát feloldjuk 1 dl vízben és hozzáadjuk a tojásos-tejes keverékhez.
1 teáskanál szárított petrezselymet beleszórunk.
Belekeverjük a kenyérkockákat és az elkészült csirkemellet.
Sütőpapírral bélelt kisebb tepsibe öntjük és 180 °-on 20 percig sütjük.
Mikor kész rászórjuk a reszelt sajtot és 5 percre visszarakjuk a sütőbe.
Hozzászólás