Csirkemell, tészta, saláta. Csak finom készülhet belőlük.
A csirkemellet apró kockákra vágjuk.
Kevés olajon átsütjük.
Sóval, borssal, fokhagymával ízesítjük.
Közben a tésztát bő forró vízben megfőzzük. Ne legyen túl puha.
Az ecetet az olajjal és az oregánoval jól elkeverjük.
Sózzuk, borsozzuk.
Nagyobb tálba tesszük a tésztát, a sült csirkemellet és a salátát. Jól átkeverjük.
Ráöntjük az öntetet, és a reszelt sajtot, majd ismét átkeverjük.
Letakarjuk és hűtőbe tesszük pár órára.
Összetevők
Útmutató
A csirkemellet apró kockákra vágjuk.
Kevés olajon átsütjük.
Sóval, borssal, fokhagymával ízesítjük.
Közben a tésztát bő forró vízben megfőzzük. Ne legyen túl puha.
Az ecetet az olajjal és az oregánoval jól elkeverjük.
Sózzuk, borsozzuk.
Nagyobb tálba tesszük a tésztát, a sült csirkemellet és a salátát. Jól átkeverjük.
Ráöntjük az öntetet, és a reszelt sajtot, majd ismét átkeverjük.
Letakarjuk és hűtőbe tesszük pár órára.
Hozzászólás