Édes, diós golyók csokiba mártva.
A lisztbe keverjük a diót, a szódabikarbónát, a cukrot és a sót.
Hozzáadjuk a margarint és jól összedolgozzuk a tésztát.
Ha nagyon nem akar összeállni egy pici tejet adhatunk hozzá.
3 részre osztjuk.
Sütőpapíron kinyújtjuk tepsi nagyságúra és 170 fokos sütőben 10-15 percig sütjük.
Amikor kihűlt megkeményedik.
Összetörjük és ledaráljuk a megsült tésztát.
Annyi lekvárral keverjük el, hogy összetapadjon és golyókat tudjunk belőle formázni.
A csokit felolvasztjuk és belemártjuk a golyókat.
Hűtőbe tesszük, míg a csoki megszilárdul.
Összetevők
Útmutató
A lisztbe keverjük a diót, a szódabikarbónát, a cukrot és a sót.
Hozzáadjuk a margarint és jól összedolgozzuk a tésztát.
Ha nagyon nem akar összeállni egy pici tejet adhatunk hozzá.
3 részre osztjuk.
Sütőpapíron kinyújtjuk tepsi nagyságúra és 170 fokos sütőben 10-15 percig sütjük.
Amikor kihűlt megkeményedik.
Összetörjük és ledaráljuk a megsült tésztát.
Annyi lekvárral keverjük el, hogy összetapadjon és golyókat tudjunk belőle formázni.
A csokit felolvasztjuk és belemártjuk a golyókat.
Hűtőbe tesszük, míg a csoki megszilárdul.
Hozzászólás