SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Összekeverjük és mehet a sütőbe. Kevés munkával finom vacsit kapunk.

egybesült fasírt

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő15 percFőzési idő1 óraÖsszes idő1 óra 15 perc

1

Egy nagyobb tálban elkeverjük a darált húst a fűszerekkel, az apróra vágott hagymával és a szintén apróra vágott fokhagymával.

2

Beleütünk 1 tojást és 1 beáztatott és jól kinyomkodott zsemlét is hozzáteszünk.

3

Jó alaposan összegyúrjuk.

4

A harmadát egy olajjal kikent és zsemlemorzsával megszórt tepsiben oválisan elterítjük.

5

Rátesszük sorban a főtt tojást, majd a maradék hússal befedjük.

6

Zsemlemorzsával megszórjuk és kevés olajjal meglocsoljuk.

7

Alufóliával lefedve 180 fokos sütőben fél órát sütjük.

8

A fél óra elteltével leszedjük a fóliát és még 15-20 percig pirítjuk.

9
egybesült fasírt

Felszeletelve tálaljuk. Bármilyen köret illik hozzá.

Összetevők

Útmutató

1

Egy nagyobb tálban elkeverjük a darált húst a fűszerekkel, az apróra vágott hagymával és a szintén apróra vágott fokhagymával.

2

Beleütünk 1 tojást és 1 beáztatott és jól kinyomkodott zsemlét is hozzáteszünk.

3

Jó alaposan összegyúrjuk.

4

A harmadát egy olajjal kikent és zsemlemorzsával megszórt tepsiben oválisan elterítjük.

5

Rátesszük sorban a főtt tojást, majd a maradék hússal befedjük.

6

Zsemlemorzsával megszórjuk és kevés olajjal meglocsoljuk.

7

Alufóliával lefedve 180 fokos sütőben fél órát sütjük.

8

A fél óra elteltével leszedjük a fóliát és még 15-20 percig pirítjuk.

9
egybesült fasírt

Felszeletelve tálaljuk. Bármilyen köret illik hozzá.

Egybesült fasírt
Hirdetés