Összekeverjük és mehet a sütőbe. Kevés munkával finom vacsit kapunk.
Egy nagyobb tálban elkeverjük a darált húst a fűszerekkel, az apróra vágott hagymával és a szintén apróra vágott fokhagymával.
Beleütünk 1 tojást és 1 beáztatott és jól kinyomkodott zsemlét is hozzáteszünk.
Jó alaposan összegyúrjuk.
A harmadát egy olajjal kikent és zsemlemorzsával megszórt tepsiben oválisan elterítjük.
Rátesszük sorban a főtt tojást, majd a maradék hússal befedjük.
Zsemlemorzsával megszórjuk és kevés olajjal meglocsoljuk.
Alufóliával lefedve 180 fokos sütőben fél órát sütjük.
A fél óra elteltével leszedjük a fóliát és még 15-20 percig pirítjuk.
Felszeletelve tálaljuk. Bármilyen köret illik hozzá.
Összetevők
Útmutató
Egy nagyobb tálban elkeverjük a darált húst a fűszerekkel, az apróra vágott hagymával és a szintén apróra vágott fokhagymával.
Beleütünk 1 tojást és 1 beáztatott és jól kinyomkodott zsemlét is hozzáteszünk.
Jó alaposan összegyúrjuk.
A harmadát egy olajjal kikent és zsemlemorzsával megszórt tepsiben oválisan elterítjük.
Rátesszük sorban a főtt tojást, majd a maradék hússal befedjük.
Zsemlemorzsával megszórjuk és kevés olajjal meglocsoljuk.
Alufóliával lefedve 180 fokos sütőben fél órát sütjük.
A fél óra elteltével leszedjük a fóliát és még 15-20 percig pirítjuk.
Felszeletelve tálaljuk. Bármilyen köret illik hozzá.
Hozzászólás