SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Eper szezonban érdemes legalább egyszer kipróbálni.

Eperhab (maradék tojásfehérje felhasználása)

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő2 percFőzési idő6 percÖsszes idő8 perc

1
Eperhab (maradék tojásfehérje felhasználása)

Az epret villával kicsit összenyomjuk.

2
Eperhab (maradék tojásfehérje felhasználása)

A tojásfehérjét gépi habverővel fényesre keverjük.

3

Közben kanalanként adagoljuk hozzá a cukrot.

4

Mikor jó kemény és fényes a hab, kisebb fokozatra vesszük a habverőt és belekeverjük az epret.

5
Eperhab (maradék tojásfehérje felhasználása)

Kis tálakba adagoljuk és azonnal fogyasztjuk. Bármilyen gyümölccsel jó, de eperrel a legfinomabb.

Kategória

Összetevők

Útmutató

1
Eperhab (maradék tojásfehérje felhasználása)

Az epret villával kicsit összenyomjuk.

2
Eperhab (maradék tojásfehérje felhasználása)

A tojásfehérjét gépi habverővel fényesre keverjük.

3

Közben kanalanként adagoljuk hozzá a cukrot.

4

Mikor jó kemény és fényes a hab, kisebb fokozatra vesszük a habverőt és belekeverjük az epret.

5
Eperhab (maradék tojásfehérje felhasználása)

Kis tálakba adagoljuk és azonnal fogyasztjuk. Bármilyen gyümölccsel jó, de eperrel a legfinomabb.

Eperhab (maradék tojásfehérje felhasználása)
Hirdetés