Ropogós bagett puha fokhagymás vajjal. Néha a legegyszerűbb dolgok tudnak a legfinomabbak lenni.
A vajat egy serpenyőben kicsit megolvasztjuk és belenyomunk 5 gerezd fokhagymát.
Betesszük a hütőbe hogy kicsit dermedjen meg míg a bagettekkel foglalkozunk.
A bagetteket kettévágjuk és a vágott felével lefelé tepsibe tesszük.
Forró sütőben kicsit megpirítjuk.
Ha az összes bagettunk megpirult a vajba belekeverjük a petrezselymet és a bagettokra kenjük.
Reszelt sajttal megszórjuk és a sütőben 5 percig sütjük míg a vaj jól átjárja a belsejét.
Szeletekre vágjuk és forrón tálaljuk.
Összetevők
Útmutató
A vajat egy serpenyőben kicsit megolvasztjuk és belenyomunk 5 gerezd fokhagymát.
Betesszük a hütőbe hogy kicsit dermedjen meg míg a bagettekkel foglalkozunk.
A bagetteket kettévágjuk és a vágott felével lefelé tepsibe tesszük.
Forró sütőben kicsit megpirítjuk.
Ha az összes bagettunk megpirult a vajba belekeverjük a petrezselymet és a bagettokra kenjük.
Reszelt sajttal megszórjuk és a sütőben 5 percig sütjük míg a vaj jól átjárja a belsejét.
Szeletekre vágjuk és forrón tálaljuk.
Hozzászólás